Strateški posvet članov "Podporna vloga TECES elektroindustriji"

Podjetja elektronske in elektroindustrije, predvsem srednja in velika podjetja, predstavljajo glavnino članstva TECES. Zaradi večinoma globalne vključenosti v mednarodne verige vrednosti se tudi njihovi interesi in pričakovanja od partnerstev v marsičem razlikujejo od potreb drugih podjetij.

Cilj strateškega posveta je pregled potreb in interesov deležnikov elektroindustrije, se v sproščenem ozračju pogovoriti o strateških usmeritvah in ciljih elektroindustrije ter opredeliti možno podporno vlogo TECES pri njihovemu doseganju. Fokus dogodka je primarno namenjen izzivom elektro in elektronske industrije in na nanjo navezujoča področja.

Vabljeni

Dogodek je namenjen ustanoviteljem / članom TECES in članom SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo, partnerjem Kompetenčnega centra za razvoj kadrov elektroindustrije KOC EEI 4.0 ter ključnim deležnikom elektroindustrije.

Posvet poteka kot nadaljevanje seje ustanoviteljev TECES, zato so želeni udeleženci dogodka odgovorne osebe ali vodje področij v organizaciji, ki se bodo v tematiko lahko aktivno vključili.

V primeru drugih zainteresiranih deležnikov, nas prosim kontaktirajte.

Vabljeni!

  mag. Matjaž ČEMAŽAR
predsednik uprave DOMEL HOLDING d.d.
predsednik Sveta zavoda TECES
mag. Matej GAJZER
direktor TECES in SRIP PSiDL

 

Dodatne informacije

Za dodatne informacije pokličite na TECES, telefon +386 2 333 13 50 ali pošljite mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Namen teh aktivnosti

Aktivnosti potekajo v okviru načrtovane prenove akcijskih načrtov TECES in SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo (SRIP PSiDL) v letu 2019 skladno strategiji pametne specializacije Slovenije.

Vsebinsko želimo nasloviti področja sodelovanja in skupnega razvoja, vključevanja v (mednarodne) verige vrednosti, internacionalizacije, razvoja kadrov, zakonodaje, izzive na področju vedno večje integracije raznolikih področij, produktov in digitalizacije… S člani začrtano strategijo in aktivnosti bomo vključili v prenovljene akcijske načrte, ki bodo med drugim tudi v pomoč državi pri usmerjanju podpornih ukrepov države.

Več o:

  • prenovi akcijskih načrtov TECES in SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo [ TUKAJ ]
  • vlogi TECES v okviru Strategije pametne specializacije Slovenije in SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo [ TUKAJ ]

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 13.06.2019 14:30
Zaključek dogodka 13.06.2019 17:00
Cena Brezplačno
Lokacija DOMEL d.o.o., Škofja Loka
Priloge TECES_clani_posvet-ELEKTROINDUSTRIJA_Vabilo_20190613.pdf

Dogodek je potekel. Prijava več ni možna.

13:00–14:30

30. seja Sveta zavoda TECES

Seja namenjena pregledu poslovanja TECES v letu 2018 in pregledu poslovnega načrta in aktivnosti za leto 2019.

Vabljeni (izključno):

  • ustanovitelji TECES
  • člani Sveta zavoda TECES
14:30–16:00

Strateški posvet članov »Podporna vloga TECES elektroindustriji«

Posvet ključnih deležnikov na temo interesov, strateških usmeritev in ciljev elektroindustrije, ter možni podporni vlogi TECES pri njihovemu doseganju.

Vabljeni:

  • ustanovitelji / člani TECES
  • ključni deležniki KOC EEI 4.0
  • ključni deležniki elektroindustrije (dodatno vabljeni)
16:00–17:00

Ogled proizvodnje komponent za elektro motorje

Po končanem posvetu bo omogočen ogled proizvodnje na lokaciji.

Vabljeni:

  • udeleženci posveta

Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.