Sestanek: "Oblikovanje partnerstva novega kompetenčnega centra za razvoj kadrov v elektroindustriji"

S ciljem ustvarjanja sinergije med ključnimi deležniki vabimo odgovorne v podjetjih na

sestanek za oblikovanje partnerstva novega kompetenčnega centra (elektroindustrije) za razvoj kadrov

ki bo v torek, 11. junija 2019 od 13.00 do 14.30 ure, v Tehnološkem parku Ljubljana.

Kompetenčni centri za razvoj kadrov (KOC) predstavljajo ukrep države za krepitev kompetenc zaposlenih v podjetjih.

V obdobju 2017 – 2019 je država v okviru programa KOC 2.0 namenila več kot 4 mio € za 17 kompetenčnih centrov.  V tem obdobju je TECES na podlagi izraženih potreb članov pripravil in uspešno prijavil Kompetenčni center za razvoj kadrov v elektroindustriji (KOC EEI 4.0). Pod koordinacijo TECES je tako 19 partnerjev več kot uspešno zaključilo projekt koncem leta 2018.  

Dosedanja podpora države razvoju kadrov v okviru programa KOC 2.0 se nadaljuje tudi v obdobju 2019 do 2022 v okviru 7 mio € vrednega programa KOC 3.0. Tokrat bo poudarek predvsem v spodbujanju razvojnih sprememb v podjetjih in krepitvijo mreženja tudi v okviru obstoječih partnerstev in strateško razvojnih inovacijskih partnerstev (SRIP).

Promocija tehničnih in panožnih poklicev, krepitev njihovega ugleda, podpora kontinuiranemu izvajanju izobraževanj s poudarkom na strokovno tehničnih vsebinah, novo oblikovan kompetenčni center in ustvarjanje sinergije med raznovrstnimi podpornimi ukrepi države predstavljajo ključne cilje partnerstva TECES na področju trajne podpore razvoja kadrov svojim članom

S ciljem ustvarjanja sinergije med dosedanjimi (KOC 2.0) in načrtovanimi ukrepi države (KOC 3.0) v podporo razvoju kadrov, aktivnostmi strateško razvojnih inovacijskih partnerstev in partnerstva TECES / SRIP PSiDL vabimo ključne deležnike na sestanek za uskladitev strategije in oblikovanje partnerstva novega kompetenčnega centra za razvoj kadrov skladno načrtovanim in že izvajajočim aktivnostim partnerstva TECES.

Tako v TECES še dodatno krepimo aktivnosti v podporo razvoju kadrov tako s podporo v okviru kompetenčnih centrov za razvoj kadrov kot tudi aktivnosti partnerstva TECES in SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo.

Vabljeni

Dogodek je namenjen

  • članom TECES in SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo,
  • partnerjem Kompetenčnega centra za razvoj kadrov elektroindustrije KOC EEI 4.0 ter
  • predstavnikom izobraževalnih ustanov kot potencialnih ponudnikov izobraževanj v katalogu strokovno tehničnih izobraževanj TECES.

Obvezna je registracija udeležencev. V primeru drugih zainteresiranih deležnikov, ki bi se želeli vključiti v načrtovane aktivnosti, nas prosim kontaktirajte.

Dodatne informacije

Za dodatne informacije pokličite na TECES, telefon +386 2 333 13 50 ali pošljite mail na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..


Aktivnosti so skladne akcijskemu načrtu partnerstva TECES / SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo in Strategiji pametne specializacije Slovenije ter ciljajo k ustvarjanju s sinergije med partnerstvi KOC EEI, TECES in SRIP PSiDL ter ključnimi deležniki.  

Podrobnosti o:

  • prenova akcijskih načrtov TECES in SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo [ TUKAJ ]
  • sedanji akcijski načrt SRI Pametne stavbe in dom z lesno verigo [ TUKAJ ]
  • vloga TECES v okviru Strategije pametne specializacije Slovenije in SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo [ TUKAJ

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 11.06.2019 13:00
Zaključek dogodka 11.06.2019 14:30
Cena Brezplačno
Lokacija Tehnološki park, Ljubljana

Dogodek je potekel. Prijava več ni možna.

Načrt lokacije

Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.