Konferenca in razstava "Prihodnost bivanja"

V ponedeljek, 11. februarja 2019, se bo ob 10. uri, v prostorih GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A, pričela strokovna konferenca o prihodnosti bivanja in gradenj, integraciji pametnih domov v pametna mesta in skupnosti - Prihodnost bivanja. Ob tem dogodku bo tudi otvoritev razstave dosežkov slovenske industrije pametnih stavb in doma ter gozdno-lesne verige Future Living.

Na konferenci, ki jo organizira GZS v sodelovanju s SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo, bodo priznani strokovnjaki iz tujine in Slovenije spregovorili o prihodnosti bivanja in gradenj, integraciji pametnih domov v pametna mesta in skupnosti, redefiniciji doma in vlogi človeka v takšnem okolju. Tako bodo udeležence nagovorili dr. Miimu Airaksinen (generalna direktorica Finskega združenje gradbenih inženirjev – RIL), dr. Andrej Tibaut (predsednik združenja siBIM) in Friderik Knez (Zavod za gradbeništvo in predsednik strokovnega sveta SRIP PSiDL).

Na okrogli mizi pa bodo Aleš Prijon iz Ministrstva za okolje in prostor, Jernej Salecl iz Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, dr. Tomaž Vuk, član uprave Salonit Anhovo d.d., Bogdan Božac, direktor Marles hiše Maribor d.o.o. in član Upravnega odbora SRIP PSiDL, dr. Boštjan Pečnik, izvršni direktor Program kuhalni aparati Gorenje d.d. in predsednik UO SRIP PSiDL, Devid Palčič, direktor Robotina d.o.o. in član Upravnega odbora SRIP PSiDL spregovorili o izzivih prihodnosti bivanja. Okroglo mizo bo moderial mag. Samo Hribar Milič iz GZS.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 11.02.2019 10:00
Zaključek dogodka 11.02.2019 14:00
Cena Brezplačno
Lokacija Gospodarska zbornica Slovenije, Ljubljana

Dogodek je potekel. Prijava več ni možna.

Načrt lokacije

Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.