Tečaj: Osnove programiranje - Python

V okviru TECES stalne podpore razvoju kadrov vas vabimo na izobraževanje Osnove programiranja - Python, s pričetkom 14. oktobra 2019, v izvedbi Laboratorija za telekomunikacije, Fakultete za elektrotehniko, Tržaška 25, 1000 Ljubljana. 

V sodelovanju z organizatorjem omogočamo vsem udeležencem iz vrst članov TECES / SRIP PSiDL znižanje stroška izobraževanja na dogodku v okviru aktivnosti trajne podpore razvoju kadrov članov.

Supported by TECES EN

Komu je namenjeno

Vsem, ki se želijo naučiti osnov programiranja preko jezika Python.

Ključno področje

digitalizacija, programiranje

Znanja, ki jih boste pridobili

  • spoznali boste splošne koncepte računalniškega programiranja
  • spoznali boste programski jezik Python, semantiko in okolje za delo
  • spoznali boste splošne tehnike kodiranja in objektno usmerjenega programiranja

Vsebina izobraževanja

  • osnove računalniškega programiranja
  • osnovne metode oblikovanja in prikazovanja podatkov (funkcije, operaterji, spremenljivke, različni podatkovni tipi, komentarji,vhod/izhod) preko pisanja preprostih interaktivnih programov
  • Osnovni pojmi (pogoji, if / if-else izjave, zanke, seznami)
  • Načrtovanje in pisanje funkcij (parametrizirane funkcije, rekurzija, slovarji)
  • Moduli (uporaba in uvoz modulov, delo s standardnimi moduli, napake, izjeme)
  • Objekti (razredi, objekti, metode, dedovanje, delo z datotekami)

Trajanje izobraževanja

45 ur, tečaj poteka vsak ponedeljek popoldan, 9 tednov

Prijava

 Zaradi lažjega usklajevanja skupne udeležbe nas o vaši potrjeni prijavi obvezno obvestite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Opozorilo

TECES ne odgovarja za pravilnost vsebin in morebitne spremembe programa s strani organizatorja. Za to je potrebno slediti uradno spletno stran dogodka.

Izvajalec

Laboratorij za telekomunikacije Fakultete za elektrotehniko (LTFE) ima dolgoletne izkušnje z razvojem, organizacijo in izvajanjem strokovnih usposabljanj za podjetja, organizacije in posameznike. V vseh letih svojega delovanja smo ustvarili bogat portfelj vsebin, izoblikovali širok krog kakovostnih predavateljev ter inštruktorjev in si nabrali številne izkušnje in reference.
Svoje poznavanje svetovnih telekomunikacijskih trendov in tehnologij redno prenašamo v slovenski prostor. Sami ali skupaj s partnerji, uglednimi tehnološkimi podjetji iz različnih področij, izvajamo različne izobraževalne aktivnosti. Programi, ki so po vsebini, zahtevnosti in trajanju prilagojeni naročnikom, zajemajo vse od osnovnih znanj iz informacijsko-komunikacijskih tehnologij, do najsodobnejših strokovnih, razvojnih in raziskovalnih tematik. Vrhunsko opremljeni laboratoriji ter preplet klasičnih in sodobnih multimedijskih metod učenja, v laboratorijih in prek spleta, omogočajo pridobitev kakovostnih znanj in praktičnih izkušenj na najrazličnejših področjih IKT.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 14.10.2019 16:15
Zaključek dogodka 16.12.2019 20:15
Cena 450,00 € redna cena<br>-30% člani TECES & SRIP PSiDL<br>-10% samo člani TECES ali SRIP PSiDL <br> -cena ne vključuje DDV
Lokacija Fakulteta za elektrotehniko, Ljubljana

Načrt lokacije

Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.