Strokovni seminar: Trajnostni in trajni zaščitni ovoj stavbe - januar 2020

Vabimo vas na brezplačni strokovni seminar "Trajnostni in trajni zaščitni ovoj stavbe", ki ga skupaj s podjetjem FIBRAN d.o.o., članom SRIP PSiDL, organiziramo 23. januarja 2020 v Mariboru, Vetrinjski dvorec. Pridobili boste znanje, ki je potrebno za načrtovanje in gradnjo trajnega ter učinkovitega ovoja stavbe s poudarkom na kritičnih konstrukcijskih sklopih skoraj-nič energijskih stavb.

Izobraževanje poteka poteka s podporo TECES / SRIP PSiDL v okviru aktivnosti trajne podpore razvoju kadrov članov.

Supported by TECES EN


Komu je namenjeno 

Arhitektom, gradbenikom in drugim strokovnjakom v vlogi projektanta, nadzornega, investitorja in izvajalca gradbenih del. 

Pridobljena znanja

Znanje, ki je potrebno za načrtovanje in gradnjo trajnega in učinkovitega ovoja stavbe s poudarkom na kritičnih konstrukcijskih sklopih skoraj-nič energijskih stavb. Naučili se bodo izbrati sestave, rešitve in sloje z lastnostmi glede na zahteve ali okoliščine, katerim je stavba podvržena.

S seminarjem boste pridobili:

  • 2 KT pri IZS (pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na seminarju pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev)
  • 3 KT pri ZAPS (člani ZAPS  za udeležbo na seminarju pridobijo 3 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev)

Vsebina izobraževanja

  • Gradnja brez toplotnih mostov
  • Gradnja z učinkovitimi in trajnimi sistemi ovoja stavbe
  • Sisteme ovoja stavbe, ki združujejo funkcije
  • Znanje, ki se uporablja pri sodobnem ovoju stavbe (novi materiali, sloji ali sestave spremenijo dosedanje ukoreninjene sisteme, revolucija, kot pri avtomobilski industriji, ki pa jo mora obvladati mnogo večja množica strokovnjakov)
  • Katere “drobnarije”, do sedaj nepomembne stvari, so postale izjemno pomembne tako pri načrtovanju, nabavi kot pri izvajanju? Ali “prehodna obdobja” puščamo v nedogled, ali poostrimo izobraževanje na vseh nivojih in potem izvajamo strokovne in ne le birokratske kontrole?
  • Sanacije stavbe – križ naš jutrišnji! (pasti nepopolne toplotne sanacije)

Podroben program je dostopen na uradni strani dogodka izvajalca.

Prijava

Prijavo na dogodek izvedite na spletni strani izvajalca / organizatorja dogodka (dodati kodo TECES). Zaradi lažjega usklajevanja skupne udeležbe in podpore nas OBVEZNO obvestite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Opozorilo

TECES ne odgovarja za pravilnost vsebin in morebitne spremembe programa s strani organizatorja / izvajalca. Za to je potrebno slediti uradno spletno stran dogodka.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 23.01.2020 10:00
Zaključek dogodka 23.01.2020 14:30
Prijave možne do 22.01.2020
Cena dogodek je brezplačen
Lokacija Vetrinjski dvor, Maribor

Načrt lokacije

Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.