Konferenca: HR&M 2019

Vabljeni na konferenco HR&M 2019, ki bo potekala 20. novembra 2019 v Ljubljani. Letošnja vodilna tema konference bo Generacija Y kot vodje. HR&M konferenca je osrednji slovenski dogodek za HR strokovnjake in najvišji management. Poudarja izjemen pomen sodelovanja managementa in HR-ja v podjetju, torej najvišjega vodstva s kadrovskimi strokovnjaki, pri doseganju optimalnega razvoja organizacije in zaposlenih. 

V sodelovanju z organizatorjem omogočamo vsem udeležencem iz vrst članov TECES / SRIP PSiDL znižanje stroška udeležbe na dogodku.

Supported by TECES EN

Komu je dogodek namenjen

Konferenca je namenjen HR strokovnjakom in najvišjemu managementu.

Program

Na letošnji konferenci bomo raziskovali Kako vodijo milenijci in kako se pripraviti na vstop generacije Z na trg dela. Danes ima najstarejši milenijec 39 let, kar pomeni, da že posega po najvišjih pozicijah v organizacijah oz. vodi svoje lastno podjetje. Jutri pa bodo na trgu delovne sile 4 generacije in vsaka izmed njih ima svoje prioritete in pričakovanja, veščine in motivatorje. Čas je, da spoznamo milenijce kot vodje in generacijo, ki prihaja za njimi ter se pripravimo na nove paradigme v poslovnem svetu. Pozor, že 2020 vstopa na trg dela prvi val sodelavcev generacije Z. Naslednje leto prvih 18.000 in v naslednjih petih letih skoraj 100.000. Katere so njihove veščine, s katerimi bodo organizacije vstopile v naslednji razvojni cikel?

Prijave

Prijavo na dogodek izvedite na spletni strani izvajalca / organizatorja dogodka (kot opombo dodati kodo TECES). Zaradi lažjega usklajevanja skupne udeležbe in podpore nas OBVEZNO obvestite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Opozorilo

TECES ne odgovarja za pravilnost vsebin in morebitne spremembe programa s strani organizatorja. Za to je potrebno slediti uradno spletno stran dogodka.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 20.11.2019 8:00
Zaključek dogodka 20.11.2019 16:30
Cena -30% člani TECES / SRIP PSiDL
Lokacija Kristalna palača, Ljubljana

Vstopnice za dogodek

Vrsta pristopnine Cena
Redna cena

zgodnja prijava do 31.10 .2019

310.00€
Cena za člane TECES & SRIP PSiDL

-30% za udeleženca iz članov TECES / SRIP PSiDL

217.00€
Dogodek je potekel. Prijava več ni možna.