Izobraževanje: Spletna infrastruktura in aplikacijske tehnologije v oblaku

Vabimo vas na dvodnevno izobraževanje "Spletna infrastruktura in aplikacijske tehnologije v oblaku" v izvedbi Laboratorija za telekomunikacije, Fakultete za elektrotehniko Ljubljana, ki bo potekalo 13. in 14. novembra 2019 v prostorih fakultete, Tržaška 25, Ljubljana. Izobraževanje je primerno za vse, ki želite razumeti infrastrukturo, ki je potrebna za delovanje sodobnih spletnih aplikacij.

V sodelovanju z organizatorjem omogočamo vsem udeležencem iz vrst članov TECES / SRIP PSiDL znižanje stroška izobraževanja na dogodku v okviru aktivnosti trajne podpore razvoju kadrov članov.

Supported by TECES EN

Komu je namenjeno

Izobraževanje je primerno za:

 • načrtovalce storitev,
 • R&D specialiste,
 • strokovnjake za tehnično podporo in svetovalci.

Ključno področje

digitalizacija

Pridobljena znanja

Izobraževanje vam bo omogočilo:

 • razumeti infrastrukturo, ki je potrebna za delovanje sodobnih spletnih aplikacij,
 • poznati anatomijo delovanja spletnih aplikacij in razvojne tehnologije,
 • poznati izzive in rešitve problemov spletne infrastrukture in tehnologij.

Vsebina izobraževanja

 • Spletni strežniki
 • Anatomija spletne aplikacije
 • Ogrodja za razvoj aplikacij
 • Infrastruktura in platforme v oblaku
 • Anatomija spletne zahteve in pregled potrebnih protokolov
 • Domene, DNSVarnost transporta (SSL) in aplikacije (SQL injections, XSS, CSRF, MITM)
 • Optimizacija hitrosti spletnih strani
 • Streaming videa

Trajanje izobraževanja

2 dni

Prijava

Prijavo na dogodek izvedite na spletni strani izvajalca / organizatorja dogodka (dodati kodo TECES). Zaradi lažjega usklajevanja skupne udeležbe in podpore nas OBVEZNO obvestite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Opozorilo

TECES ne odgovarja za pravilnost vsebin in morebitne spremembe programa s strani organizatorja. Za to je potrebno slediti uradno spletno stran dogodka.

Izvajalec

Laboratorij za telekomunikacije Fakultete za elektrotehniko (LTFE) ima dolgoletne izkušnje z razvojem, organizacijo in izvajanjem strokovnih usposabljanj za podjetja, organizacije in posameznike. V vseh letih svojega delovanja smo ustvarili bogat portfelj vsebin, izoblikovali širok krog kakovostnih predavateljev ter inštruktorjev in si nabrali številne izkušnje in reference.
Svoje poznavanje svetovnih telekomunikacijskih trendov in tehnologij redno prenašamo v slovenski prostor. Sami ali skupaj s partnerji, uglednimi tehnološkimi podjetji iz različnih področij, izvajamo različne izobraževalne aktivnosti. Programi, ki so po vsebini, zahtevnosti in trajanju prilagojeni naročnikom, zajemajo vse od osnovnih znanj iz informacijsko-komunikacijskih tehnologij, do najsodobnejših strokovnih, razvojnih in raziskovalnih tematik. Vrhunsko opremljeni laboratoriji ter preplet klasičnih in sodobnih multimedijskih metod učenja, v laboratorijih in prek spleta, omogočajo pridobitev kakovostnih znanj in praktičnih izkušenj na najrazličnejših področjih IKT.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 13.11.2019 8:30
Zaključek dogodka 14.11.2019 15:30
Cena -30% člani TECES / SRIP PSiDL
Lokacija Fakulteta za elektrotehniko, Ljubljana

Vstopnice za dogodek

Vrsta pristopnine Cena
Redna cena 700.00€
Člani TECES / SRIP PSiDL

-30% za udeleženca iz članov TECES / SRIP PSiDL

490.00€

Načrt lokacije

Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.