Dogodek: Predstavitev novih rešitev mobilnih domov na KUH 2019, Hrvaška

Vabimo vas na predstavitev novih rešitev mobilnih domov proizvajalca Adria Dom in partnerjev, ki se bo pričela 22. oktobra 2019 ob 11. uri. Predstavitev bo potekala v okviru 13. sejma in kongresa Hrvatskega kampinga (22. in 23. oktober 2019) v LifeClass Terme Sveti Martin na Muri, Hrvaška. Sejem in kongres sta namenjena proizvajalcem, ponudnikom in uporabnikom mobilnih rešitev za kampiranje.

Na vsebinsko pestrem dogodku bo predstavljenih več novosti in tehnoloških inovacij slovenskih partnerjev pod okriljem našega člana ADRIA DOM d.o.o.. To leto poteka skupna predstavitev partnerjev s ciljem krepitve globalnih verig vrednosti prvič tudi s podporo TECES in SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo.
 Supported by TECES EN

Predstavitev dogodka

Dogodek v organizaciji Kamping udruženja Hrvatske (KUH) združuje pomembne predstavnike iz turistične industrije, turističnih združenj ter približno 360 lastnikov kampov. Sejem je prepoznan kot eden najmočnejših v regiji. Dogodek je izredno pomemben iz stališča možnosti predstavitve tehnološko poslovnih inovacij in novih trendov kampiranja, sklepanja novih poslov, srečanj s potencialnimi poslovnimi partnerji (tako na prodajni kot na nabavni strani). 

Za slovenske partnerje pod okriljem ponudnika končnih rešitev mobilnih domov, podjetjem Adria Dom, predstavljajo ciljne skupine udeležencev sejma / kongresa obstoječi ključni kupci, dobavitelji in poslovni partnerji različnih velikosti, ki praviloma upravljajo s prodajnimi verigami po Evropi in drugod po svetu. Zato je dogodek pomemben tudi z vidika srečevanja s končnimi kupci in zaznavanja njihov potreb in odzivov na produkte.

Dogodek je pomemben tudi zaradi velikosti hrvaškega trga in dejstva, da Adria Dom aktivno sodeluje pri razvoju turizma na Hrvaškem in širše v regiji. Zaradi geografske bližine hrvaškega trga se slovenskim partnerjem nudi tudi možnost enostavnega demonstriranja in testiranja novih rešitev, hkrati s tem pa hitro prilagajanje novim potrebam uporabnikov. S tem se krepi prepoznavnost ene izmed ključnih blagovnih znamk slovenskega gospodarstva in njihove verige vrednosti.

Poziv članom TECES / SRIP PSiDL

To leto poteka skupna predstavitev partnerjev s ciljem krepitve globalnih verig vrednosti prvič tudi s podporo TECES in SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo. Člane vabimo, da se udeležite promocije in mreženja na dogodku. 

Prijave in izraz interesa

Interes udeležbe na dogodku izvedete z vpisom kontaktnih podatkov spodaj. V najkrajšem času vas bomo kontaktirali.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 22.10.2019 11:00
Zaključek dogodka 23.10.2019 18:00
Cena Brezplačno
Lokacija LifeClass Terme, Sveti Martin na Muri, Hrvaška
Priloge Program-13-kongres-hrvatskog-kampinga-04102019-HRV.pdf
Dogodek je potekel. Prijava več ni možna.

Načrt lokacije

Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.