Webinar »Digitalna preobrazba za lesarje – zakaj in kako«

Vabimo vas na strokovni webinar »Digitalna preobrazba za lesarje – zakaj in kako«, ki vas bo seznanil z  vpogledom v širino digitalne preobrazbe ter možnostih pravilno izvedene digitalizacije poslovanja ter možni pomoči na tej poti. Dogodek bo v četrtek, 17. 12. 2020, ob 11.00.

Dogodek je za člane SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo brezplačen, za člane GZS ZLPI ter Lesarskega grozda 25 EUR/osebo, za ostale pa 50 EUR/osebo.

Dogodek poteka v organizaciji Združenja lesne in pohištvene industrije na GZS pod okriljem SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo.


Izhodišča

Podjetja imajo še ogromno neizkoriščenega potenciala na področju digitalizacije, ki lahko dvigne produktivnost in konkurenčnost. Tudi lesarji niso izjeme.

Digitalne veščine so ključnega pomena, da podjetje v celoti izkoristi potencial digitalnih tehnologij, pri čemer pa poglavitno vlogo igra dobro zastavljena strategija digitalne preobrazbe in uspešno izvedeni digitalni projekti, kot na primer e-poslovanje s poslovnimi partnerji, ustvarjanje novih digitalnih produktov, storitev in poslovnih modelov ter ne nazadnje sodobnih in agilnih konceptov poslovanja in inoviranja.

Ciljne skupine

  • podjetja iz lesarstva.

Namen dogodka

Delavnica vam bo ponudila vpogled v širino ter možnostih pravilno izvedene digitalizacije poslovanja ter možni pomoči na tej poti.

Program dogodka

  • Uvodna beseda o SRIP Pametne stavbe ter pomenu digitalizacije na področju lesarstva.
  • Kaj je DIH Slovenije ter možnosti sofinanciranja digitalizacije.
  • Izmenjava izkušenj med udeleženci (stanje, cilji, ovire ter potrebe na področju digitalizacije).
  • Pomen digitalne strategije ter digitalnih kompetenc, pravilni pristop k digitalni preobrazbi s prikazom dobrih praks (predavatelj – IIBA).
  • Diskusija z udeleženci.
  • Opis orodja za merjenje digitalne zrelosti in navezava na coaching.

Prijava na dogodek

Svojo udeležbo sporočite najkasneje do 14. 12. 2020 na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Vsi prijavljeni bodo prejeli povezavo za vključitev v dogodek.

Cena

Delavnica je:

  • za člane SRIP Pametne stavbe brezplačna,
  • za člane GZS Združenja lesne in pohištvene industrije ter Lesarskega grozda 25 EUR/osebo,
  • za ostale pa 50 EUR/osebo.

Račun prejmete po delavnici na osnovi zabeležene prisotnosti na virtualni delavnici.

O organizatorjih dogodka

Dogodek poteka v organizaciji Združenja lesne in pohištvene industrije na GZS pod okriljem SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo.

Dodatne informacije

Dodatne informacije na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  .:. Bernard Likar .:. +386 1 589 82 84.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 17.12.2020 11:00
Zaključek dogodka 17.12.2020 12:30
Cena Brezplačno za člane SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo
Lokacija spletni dogodek
Priloge VABILO novi materiali 16dec20.pdf

Načrt lokacije

Objave


logo MGRT glava deljena slo
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani TECES uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.